Kampanjer & Senaste Nytt

SWIM OF HOPE I SAMARBETE MED MKK

8. okt, 2017
Swim of Hope
Det är inte bara Sara Sjöström som simmar för livet under helgen, utan även vår egna Felicia Sjöström som simmar sitt bästa under galan Swim of Hope, arrangerad av hennes träningsklubb MKK i samarbete med Barncancerfonden. Gravstenar & Dekor Malmö är med under denna gala, inte bara som stöd för henne, utan alla barn som simmar för livet under helgen. Givetvis stödjer vi detta event med en donation. Vill ni också vara med? Ser mer information om hur ni kan hjälpa till att göra skillnad. Stor som liten!
https://www.barncancerfonden.se/event/swim-of-hope/ http://www.malmosim.nu/swim-of-hope-37207278

Kära Kunder

12. sep, 2016
Granit prover
Det är med stor glädje som vi meddelar att vi äntligen fått in våra efterfrågade granitprover. Med hjälp av våra prover kan vi fortfarande göra hembesök eller träffas där ni anser är bekvämt och ändå ge er möjlighet att se 16 olika granitsorter i verkligheten vilket förhoppningsvis underlättar vid ert val av granit. Att kunna visualisera sin sten är ett väldigt viktigt moment både för kunden och för oss.
Varmt välkomna !

Gravstenssäkerhet enligt de nya reglerna

15. sep, 2015
Gravstenssäkerhet
Gravstenar O Dekor Malmö

Det pågår en kontroll av gravstenssäkerheten på kyrkogårdar runt om i landet just nu. Kontrollen av gravstenarna är en konsekvens av de hårdare regler för gravsäkerhet som infördes efter den tragiska dödsolyckan då en 8-årig flicka i Bollebygd för drygt fyra år sedan omkom. Den nya reglerna menar att stenar som är mellan 30 och 150 cm stora måste ha minst två dubbar. Stenarna ska kunna klara 35 kilos dragkraft och de får inte luta mer än 18 grader. Stenarna ska utöver detta kontrolleras vart femte år. Allt för att förhindra olyckor. Alla gravrättsinnehavare som har inte har godkända dubbar eller som inte klarar trycket, får efter kontrollen brev med information om hur de ska gå till väga och vad som måste åtgärdas. Vi på Gravstenar & Dekor Malmö tillhandahåller extra personal under november månad (om vädret tillåter) som kommer koncentrera sig på att åtgärda de gravstenar som behöver monteras om enligt de nya regelverket. En omdubbning för en normalstor sten kostar mellan 3000 och 4500 kronor. Välkomna att boka tid !

Nytt år 2015

8. jan, 2015
Vi välkomnar 2015
Kära kunder,

Vi välkomnar ännu ett år med förhoppning att kunna erbjuda ännu lägre priser än föregående år!!! Det är viktigt att kunna ge en fin minnesplats både för våra anhöriga och våra bortgångna. Vår returnerade ängel finns fortfarande kvar, endast till en bråkdel av vad den egentligen kostar (se bild under tillbehör). Vi har också fått information av våra kunder att vår telefon inte fungerat som den skall, vi ber om ursäkt för det och ber er därför att kontakta oss på 0769482600 eller 0722634747 vid frågor tillsvidare. Håll också utkik efter våra kommande kampanjer. MVH Annika
2. dec, 2014
Liggande Ängel-staty
En helt underbar liggande ängel, med en vinge och hand som faller ner på gravstenen säljes till reducerat pris. Klarar vårt hårda väderklimat. Mått: 43 cm bred, 20 cm hög, 14 cm djup. (Se bild under tillbehör) JUST NU: 2498.- SÅLD!
7. jun, 2014
Hjärt o Lungfonden & Cancerfonden
Cancerfonden gör forskningen möjlig, men inte utan oss. Det är viktigt att vi inser hur omfattande cancer är i Sverige. ... Vi har därför valt att skänka 1000 kr för varje köpt gravsten, utav oss, i förmån för cancerforskning & Hjärt o Lungsjuka. Vi kan alla hjälpas åt att bidra till att vi kommer ett steg närmare vårt mål - att fler ska överleva sin cancer.
31. jan, 2014
Senaste Nytt
Då är vår vinterkampanj slut för denna gång, men håll utkik, snart drar vi igång en ny kampanj! Under tiden är ni varmt välkomna att kontakta oss, vi gör alltid vårt bästa när det gäller att hålla priserna nere men samtidigt behålla kvaliteten. Vi har just nu sagt upp vårt kontrakt på lokalen vi befunnit oss i och kommer därför satsa ännu mer på personlig service, som tex hembesök, vi träffas där ni önskar, allt för att det skall vara så bekvämt och prisvärdigt för er .
5. nov, 2013
Erbjudande fram till 31/1-2014
Billig gravsten ? Vi erbjuder er 15% i rabatt ..

Beställ er gravsten innan den 31/1-2014, få 15% rabatt på gravstenen och få en bänk och lykta i vårt standardutförande till.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.03 | 21:33

Hej Marie,

tyvärr finns inget sådant avtalat.
Med vänliga hälsningar
Gravstenar & Dekor Malmö

...
22.03 | 03:52

Får vi i HSB rabatt ?

...
17.06 | 19:12

Jag är intresserad av denna gravsten och vill ärna veta pris och storlek om den kan göras något tjockare. Jag har gravplats men måste visa en ritning ev bild på

...
04.06 | 13:09
Hem har mottagit 5
Du gillar den här sidan